top of page

Om Sophia

Vem är jag?

Med rötter i Roslagens skogar beskriver jag mig själv som digital och remote konsult inom webkomunikation och content. Jag skapar innehåll till sociala medier, strategi, hemsidor, identitet och assisterar med PR till mina klienter. Som den stenbock jag är guidar och organiserar jag ditt företag till ett bättre varumärke online. 

 

Förutom min passion för autentisk marknadsföring reser jag mycket och utforskar både inre och yttre världar då vanligtvis arbetar på distans runt om i världen.

 

Att se modiga företag expandera sitt syfte är en stor drivkraft i mig och jag brinner jag för att se mina kunder ta kliv framåt i sina affärsresor.

 

Förutom webkomunikation och fotografering ägnar mycket tid åt att måla, dansa, meditera och att simma i havet. Jag förespråkar självkärlek i allt mitt arbete tillsammans med mina kunder – då jag ser det som en väsentlig del av den kreativa processen inom en hållbar verksamhet. 

 

Om jag är din vibe, låt oss skapa tillsammans. Boka in ett strategisamtal genom att skriva ett mejl till mig. Can’t wait to see you grow!

Expertis

Sociala Medier, Strategi, PR, Content, Fotografering, Web Design, Branding 

The Soul Space

Sophia är fantastisk att skapa med. Vi känner oss alltid väldigt bekväma varje gång vi fotograferar. Hon har en vacker själ som tar fantastiskt content och kan sin väg kring marknadsföring och sociala medier. Vi rekommenderar henne med hela våra hjärtan!

Bruce

Sophia är lätt att samarbeta med, positiv, lugn och glad. Hon tar lätt emot feedback och hon lär sig snabbt! Hon äger sin roll som social media manager och fotograf hos oss och hon tar med sig sin kreativitet till jobbet.

Inner Patience

Det har varit ett nöje att arbeta med Sophia! Med hennes kreativitet blomstrade vårt företag och blev levande genom bilder, ny varumärkesidentitet och hemsida. Hon har ett så stort hjärta. Vi kan inte rekommendera henne tillräckligt!

Verktyg

Adobe Photoshop/Lightrom

Google Business Suite

Canva

Trello/Notion

Instagram/Tiktok

Captions/Inshoot/Capcut

bottom of page